ÚVOD   O CO JDE?   DISCIPLÍNY   VÝSLEDKY   FOTO   SPONZOŘI   DISKUSE 
VÝSLEDKY
2006
1. Běh na lyžích 2. Sprint na lyžích 3. Kuželky  4. Cross 5. Rychlobruslení
6. Atlet. trojboj 7. Cykl. časovka 8. Plavání 9. Olymp. triatlon
10. Cykl. etapa 11. Koulař. sedmiboj 12. Plavání - sprint 13. Vzduchovka
Slavnostní vyhlášení 6. ročníku (2006)

Závěrečný večírek: Rozjezdy pro hvězdy

Jen dva dny před startem 7. ročníku sportovního dvanáctiboje ligaři definitivně zakončili předchozí ročník. Slavnostní vyhlášení v hotelu Jehla zase ukázalo, že nejde jen o celoroční boj se stopkami a roztáčení pedálů. Ti, kteří vyslyšeli přání pořadatelů, přišli s roztodivnými pokrývkami hlavy.

Moderování večera se opět zhostil Jiří "Gibon" Uchytil. Putovní poháry pro vítěze převzali Tomáš Ročárek a Martina Jonášová ? pro oba šampióny to bylo již druhé vítězství v celoroční soutěži.

Pohár a domácí jablečný štrúdl pro vítězný tým převzali členové K3 Sport ZR, kteří před masy naklusali v týmových cyklodresech. Po dvou letech se jim podařilo přerušit nadvládu FC Vlachovice.

Ve volbě Miss dvanáctiboje 2006 s převahou zvítězila Anita Benešová, která letos bodovala bílou halenkou a slušivým kloboučkem. Luboš Švanda ale nic nedal na hlasování přítomných a kytičku pro vítězku omylem předal Martině (1. vicemiss).

Celý večer se přálo, předávalo, dotazovalo a děkovalo. Nejvíce poděkování patřilo hlavnímu organizátorovi Jiřímu Šustrovi, kvantum dotazů pak mířilo na zpožďujícího se Pavla Králíčka.

A pak se taky papalo, tancovalo (do skoku vyhrávalo duo TWO MEN) a mezitím průběžně popíjelo. Překvapením večera byla účast legendárního pábitele Pavla Kubíčka, který se mezi ligaři ukázal naposledy loni na lyžích. Chuť si spravil vítězstvím v židličkové soutěži.

(jb)

krali@krali.cz Králi.cz webdesign 

Králi.cz webdesign - www.krali.cz - tvorba www stránek, webhosting, grafické práce, online obchody

Dovolená CZ - nabídka ubytování v České republice

Psí škola Karlík

Podpořilo město Žďár nad Sázavou


K3 sport


Grafické práce Jan Šustr - návrhy, sazby, DTP, tisk